Een overlijden melden?
24 uur per dag bereikbaar
Bel: 06 242 66 206

Een overlijden melden?  24 uur per dag bereikbaar. Bel: 06 242 66 206

Reviews

Reacties van lieve en bijzondere mensen...

Ik heb een uitvaart geregeld met twee kinderen van 18 en 16 jaar. Ik was heel de week met deze kinderen en hun thuis opgebaarde moeder en het hondje bezig. Het raakte mij enorm omdat ik hen zo kranig vond maar ook omdat het mijn situatie zou kunnen zijn; mijn kinderen met hun dode moeder thuis, ga er maar aan staan. Dan nog de speciale wens van mama om met een koets met paarden naar het crematorium vervoerd te worden. Dit is geen punt om te regelen. De dochter zat met het hondje op de bok naast de koetsier om moeder op haar laatste weg te begeleiden.

Als je dan op de maandag, twee dagen na de uitvaart in je brievenbus en kaart vind van deze lieve kinderen, die ondanks hun verdriet de moeite hebben genomen om deze kaart speciaal naar mij te brengen, dan voel je je heel klein, nederig, gewaardeerd en vooral dankbaar tegelijk. Wat ben ik trots op hen!

Lieve Marcia,

Wij willen je bedanken voor alle steun, je lieve woorden maar vooral voor het vervullen van mama haar laatste wensen!

We weten zeker dat mama je een bijzonder mooi mens had gevonden.

Dankjewel!

Liefs, Irene en Corne en Sascha (het hondje)

December 2020

Lieve Marcia en Sandra. Bij deze nog bedankt voor alle goede zorgen die we van jullie hebben mogen ervaren en jullie zijn nog altijd welkom bij mij als jullie tijd hebben. Liefs en knuffel van mij.

Marijke Jacobs

December 2020

Marcia, je was t juiste adres voor dit mooie afscheid, dank!!

José Jonkers

Juni 2020

Zo fijn dat jij er bent!

Jennemieke

September 2020

Wat was het een heftige periode maar wat zijn we blij met jou!! Niet alleen de uitvaart maar ook de weg er naartoe was fijn! Omdat jij het deed omdat jij er was en omdat jij het was!

Ik wist dat ik op m’n gevoel af moest gaan! We zijn je eeuwig dankbaar schat!

Peer A.

Juni 2020

Gisteren “alles in stijl, naar wens en persoonlijk”.

Groet, Bert

Mei 2020

Lieve Marcia, duizend maal dank! Love you.

Fer en Wendy

April 2020

Zelfs in de moeilijkste april maand 2020 was jij persoonlijk! Nogmaals dankjewel lieve Marcia. Topper ben je!

Monique le J.

Maart 2020

Heel blij dat ik jou gekozen heb, je bent ’n fijn mens en ’n fijne uitvaartverzorger!

Mascha

December 2019

Marcia Stallen beveel ik zeker aan! Op 23 oktober hebben wij mijn vader onverwacht gevonden. Ik ben ontzettend blij dat ik toen Marcia heb gebeld. Ze is een echt mensen mens. Ontzettend fijn als je heel veel verdriet hebt en niet weet hoe of wat. Ze heeft me echt door de moeilijke dagen heen geholpen. We hebben voor mijn vader een kleine crematieplechtigheid gehouden die we bij haar in het Afscheidshuis mochten doen.

Alles was mogelijk en ze bracht ons ook op ideeën waardoor ik absoluut geen spijt heb gekregen over wat ik wilde voor mijn vader. Mijn kinderen mochten de kist versieren waardoor ze er goed bij betrokken werden. Ook kregen  ze boekjes een troostbeertjes waar ik zelf niet opgekomen zou zijn. We mochten elke dag komen en konden ook gewoon via de app contact hebben wat heel fijn was.

Ook wordt dit alles gedaan voor een eerlijke prijs. We zijn Marcia ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan en ik zou iedereen aanranden om haar te bellen voor en uitvaart. Of het nou een kleine of grote uitvaart wordt, Marcia zorgt er echt voor dat het volgens uw wens verloopt. Nog heel erg bedankt Marcia.

Kirstin Bimmel

Oktober 2019

Dankjewel voor je goede zorgen, wij vonden het ook een mooie dienst en we hebben veel positieve reacties gehad. Je bent altijd welkom hoor en je hebt ons heel goed ondersteund.

Sanne

Juli 2019

Wat was het mooi dank je wel lieve schat.

Reinout

Juli 2019

Je geeft zoveel meerwaarde aan een afscheid, niet alleen het afscheid, maar ook het aanvoelen hoe mensen die hier bij horen zich voelen en kunnen gaan voelen, je observeert. Empathische gave heb je, wat past bij je werk. Zoals ze vroeger zeiden; die is geschapen voor dit werk.

Lydia

Juni 2019

Marcia Stallen Uitvaarten beveel ik zeker aan. Marcia Stallen zelf heeft op 6 mei de uitvaart van mijn dierbare moeder verzorgd (89 en ruim 25 jaar onderdeel van het gezin-inwonend) en heeft haar vanaf haar overlijden op 30 april 2019 super fijn geholpen en begeleid. Een vrouw die betrokken is en die weet wat belangrijk is. Ontzettende fijne nazorg en die weet wat het is om een dierbare te verliezen.

Juist dat maakt het mooi dat je een dierbare verliest ze aan de hand van je onduidelijke emotionele wensen/verhalen iets moois maakt waar je achteraf heel fijn aan terug denkt. Het is niet fijn om heel zakelijk benaderd te worden, tenminste dat vinden wij, met Marcia Stallen heb je zeker het gevoel dat je geen nummer bent en dat een overleden dierbare met respect, zorg en liefde wordt verzorgd en dat maakt Marcia Stalen zo bijzonder.

Jans van Meerten

Mei 2019

Lieve Marcia, wat was het een mooie uitvaart. Ik was misselijk en verdrietig. Ik zou een zelf geschreven stuk tekst opdragen maar ik haperde… Jij pakte mijn hand en het lukte. Papa van Stef Bos wilde ik eigenlijk zingen op de uitvaart maar ik wist dat dat door de emoties niet zou lukken.

Na de plechtigheid reden we samen achter papa aan. Hij lag in een prachtig zilveren auto, dat had jij bedacht n dat klopt precies. Dat had mijn vader gewild. Niet een treurige zwarte wagen.

Toen we bij het crematorium aankwamen had je ineens de tekst van “Papa” van Stef Bos en samen hebben wij voor mijn papa gezongen. Buiten onder prachtige bomen en afscheid genomen.

In de auto had je “Papa” van Stef Bos nog aangezet en hebben we er samen naar geluisterd en gezongen op de terugweg naar huis.

Lieve Marcia, Bedankt voor het eervolle, liefdevolle en vooral persoonlijke afscheid van mijn vader.

Wendy Langerwerf

Maart 2019

Lieve Marcia, veel dank dat je ons hebt bijgestaan in een bijzondere tijd van ons leven, je bent een bijzondere vrouw.

Liefs, familie van Beek

Februari 2019

Ik ben er nog van onder de indruk. Het was ook echt prachtig. Dat vond iedereen. Knap gedaan!

Marjolein Duin

Januari 2019

Marcia, hartstikke bedankt voor het regelen van de uitvaart van ons pa in zo’n korte tijd!

Lieve groetjes van de familie Roovers

December 2017

Ik heb 3 jaar geleden Marcia voor het eerst ontmoet. Er was gelijk een klik. I.v.m. haar ondernemersactiviteiten heb ik toen haar lotgenotengroepen overgenomen voor mensen die getroffen zijn door het verlies van een dierbare. Marcia is een mens met een groot hart, die met hart en ziel voor mensen klaar staat. PUUR is het woord dat bij mij opkomt bij het beschrijven van haar als persoon. Wie kiest voor Marcia Stallen Uitvaarten zal er zeker van zijn dat men in contact staat met een rots in de branding in de kwetsbare dagen dat rouw met zich meebrengt.

Sandra Hessels / Chillwood Coatching

Juli 2016

Marcia heeft voor ons in maart de uitvaart verzorgd van Lia van Deelen. Lia had van tevoren al een aantal gesprekken gehad met Marcia over de uitvaart zoals Lia die wilde. Lia liet ook aan Marcia weten dat ze geen dienst wilde in een crematorium maar op een andere plek. Dit heeft Marcia waar kunnen maken en geregeld. De tijd tussen de uitvaart van Lia zijn wij goed opgevangen door Marcia die alle tijd voor ons had. We hebben samen met haar de wensen van Lia kunnen nakomen en daar zijn we erg tevreden over. De nazorg die Marcia aan ons heeft gegeven was in één woord geweldig. Ze belt nu nog geregeld op om t vragen hoe het met ons gaat. Dit ervaren wij als heel erg prettig en fijn.

Claudia Zweverinck

Juni 2016

Een maand geleden is onze zoon Boaz stil geboren. Marcia heeft samen met ons gezocht naar een bij ons passende uitvaart. Ze was goed op de hoogte van wat er allemaal mogelijk was voor een baby uitvaart. Ze heeft ons vanaf de dag dat we hoorden dat het hartje gestopt was tot de dag van de uitvaart bijgestaan. Ook na de uitvaart heeft ze contact gehouden. Heel fijn!

Lieve groetjes, Christiaan en Jolien

2 juni 2016

Marcia heeft vorig jaar de uitvaart van mijn neef verzorgd. In mijn korte leventje tot nu toe heb ik helaas al vele uitvaarten mee moeten maken. Maar de uitvaart die Marcia begeleid heeft is er één om nooit te vergeten. Hij was een enorme NAC-fan en de uitvaartdienst mochten we dan ook in het stadion houden met alles erop en eraan. Om kippenvel van te krijgen. Daarnaast had Marcia ook een kleine dienst speciaal voor de familie verzorgd. Maar het meest ben ik nog te spreken over de nazorg die ze levert aan mijn tante. Nog regenmatig belt ze haar op om te vragen hoe het met haar gaat en of ze haar ergens mee van dienst kan zijn. Ik ben erg tevreden.

Romana Buijs

Januari 2016

Het waren rare dagen maar we proberen nu de draad weer op te pakken! Alles een goed plekje geven is best nog moeilijk. We doen ons best, net zoals jij hebt gedaan hebt voor ons. Super! Wat zijn we tevreden!

Maria Bos

12 nieuwe maanden in 2016

Vol schoonheid, vriendschappen, geluk, liefde, oplossingen, gezondheid, zonne- en maneschijn. Maar bovenal wensen we jou, Marcia, een bruisend, sprankelend, stralend, schitterend, zorgeloos en prachtig nieuwjaar! Bedankt voor jouw “zijn”, de laatste dagen voor kerst 2015. Het heeft ons met een goed gevoel het nieuw jaar ingestuurd.

Liefs, Ruud en Theo

December 2015

Hoi Marcia, we zijn weer thuis met een heel goed gevoel! Alles is prima verlopen en “het is goed zo”. Mede door jouw goede verzorging en begeleiding, nogmaals hartelijk bedankt!

November 2015

Lieve Marcia, hierbij onze complimenten voor de wijze waarop de met onze familie bent omgegaan. Je hebt iedereen de tijd en ruimte gegeven om zijn/haar mening te geven. Hoewel de meningen erg uiteen liepen heb jij er naar ieders tevredenheid een erg mooi en passend geheel van gemaakt. Het was een prachtig afscheid, je hebt het heel goed gedaan!

“De” familie die jij nooit zal vergeten

2015

Vorig jaar februari (2014) heeft Marcia de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Wat ze moest regelen heeft ze erg goed gedaan. Door haar warme persoonlijkheid was het fijn en prettig haar in ons midden te hebben. Mijn moeder heeft een mooi en waardig afscheid gekregen wat bij haar paste. Daar denk ik met een fijn gevoel aan terug.

Yvonne Huizen – Rabou

begrafenisondernemer-marcia-stallen-etten-leur
Scroll naar boven