Een overlijden melden?
24 uur per dag bereikbaar
Bel: 06 242 66 206

Een overlijden melden?  24 uur per dag bereikbaar. Bel: 06 242 66 206

Over Marcia Stallen

Ik ben Marcia en stel me graag aan je voor

Ik ben op 11 mei 1969 geboren als jongste dochter in een gezin van 5 kinderen.
26 jaar lang was ik werkzaam bij de Koninklijke Luchtmacht, o.a. als vertrouwensdeskundige. Hierdoor kon ik mij met de mensen en integriteitzorg bezighouden.

Door de jaren heen zijn mij veel dierbaren ontvallen. Maar het overlijden van mijn man en vader van onze twee jongens in 2003, hebben ons leven ingrijpend veranderd. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in wat dit verlies met nabestaanden doet.

In 2013 ben ik met mijn praktijk begonnen voor begeleiding bij sterven, afscheid en rouw. Door dit werk, en door later als vrijwilliger in hospice Marianahof in Etten-Leur te mogen werken heb ik ontdekt waar mijn hart ligt.

Omdat je soms deel uitmaakt van de intimiteit van de stervende mens groeide bij mij de behoefte om ook na het overlijden voor een overledene en zijn of haar familie van betekenis te zijn. Het was voor mij dan ook een logische stap om in opleiding te gaan om uitvaartbegeleider te worden. Deze opleiding heb ik in 2014 met succes afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als uitvaartondernemer in Etten-Leur en omstreken.

Omdat je immers maar één keer afscheid kunt nemen, is mijn visie ten aanzien van uitvaarten alleen maar bevestigd. Ik ben ervan overtuigd dat je zoveel mogelijk aan de wensen van de mensen en hun nabestaanden tegemoet moet komen want het is hun afscheidsproces. Ik vind het dan ook erg belangrijk om hiervoor alle aandacht te hebben en er alle tijd voor te nemen.

Door kennis, levenservaring, gedrevenheid en de uitdaging om steeds weer op zoek te gaan naar mogelijkheden, ben ik in staat om voor iedereen een uitvaart te realiseren zoals hij of zij die wenst.

Marcia Stallen Uitvaartverzorging Etten-Leur Rijsbergen Breda

Wat mag je van Marcia Stallen Uitvaarten verwachten?

Scroll naar boven