Een overlijden melden?
24 uur per dag bereikbaar
Bel: 06 242 66 206

Een overlijden melden?  24 uur per dag bereikbaar. Bel: 06 242 66 206

Inspiratie uitvaarten

Een uitvaart zoals jij het wenst

Door het begeleiden van mensen bij sterven, afscheid en rouw en ook uit eigen ervaring, merken we dat de behoeften bij nabestaanden verder gaan dan het naar wens organiseren van de uitvaart. Om deze redenen hebben we een eigen visie ontwikkeld met een breed spectrum.

In de uitvaartwereld is steeds meer ruimte voor vernieuwing. De begeleiding is vaak persoonlijker geworden en ook de mogelijkheden zijn minder beperkt. Bij ons kun je de uitvaart laten verlopen zoals jij dat wenst.

Voor ieder budget kunnen we een warme, persoonlijke en passende uitvaart organiseren. Het vraagt soms om enige creativiteit maar het lukt altijd. Je kunt kiezen voor een klassieke uitvaart maar als je andere wensen hebt, zullen wij je adviseren en begeleiden om deze wensen samen met jou te realiseren.

Je kunt de afscheidsbijeenkomst zelfs thuis organiseren bijvoorbeeld in samenwerking met een cateraar.
Ook vinden we steeds meer gelegenheden en mooie locaties bereid om samen met ons, de afscheidsceremonie te verzorgen die voor jullie een waardevolle herinnering zal zijn.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Ook als je zelf bepaalde ideeën voor ogen hebt, denken wij graag met je mee hoe we die gaan realiseren. 

Afbeeldingen ter inspiratie

Scroll naar boven