Een overlijden melden?
24 uur per dag bereikbaar
Bel: 06 242 66 206

Een overlijden melden?  24 uur per dag bereikbaar. Bel: 06 242 66 206

Contact

Marcia Stallen Uitvaarten

Sinds 1 juni 2019 beschikken we over een eigen uitvaartcentrum, “Het Afscheidshuis”, waar je een hele fijne, lichte, huiselijke sfeer ervaart.
Er is één ruimte die in de praktijk vaak als 24-uurs kamer wordt gebruikt. Er zijn meer opbaarmogelijkheden in het pand dus kom gerust eens kijken of bel ons op om een antwoord op je vragen te krijgen.

Door Covid-19 is het tijdelijk niet mogelijk om een afscheidsbijeenkomst in Het Afscheidshuis te organiseren omdat we geen 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Normaal gesproken is dit wel mogelijk voor kleine gezelschappen van ongeveer 20 personen.

Sinds 2021 werken we exclusief samen met het Turfschip, Schipperstraat 2 in Etten-Leur, waar we een tweede opbaarlocatie namelijk De Rouwhuiskamer in De Schepenkamer hebben gerealiseerd. Het Turfschip beschikt over diverse ruimtes waar een afscheidsplechtigheid georganiseerd kan worden. Ook kan alles via livestream met andere mensen gedeeld worden. De catering is heel divers en daarin kan zelfs nu in Coronatijd voorzien worden. Kortom, bij het Turfschip treft u alles onder één dak aan. 

Marcia Stallen Uitvaarten

Welkom met of zonder uitvaartverzekering

Marcia Stallen Uitvaarten
Afscheidshuis / Uitvaartcentrum
Schoonhout 48
4872 ME Etten-Leur

Contactformulier

*Verplicht invulveld

begrafenis-crematie-regelen-etten-leur-rijsbergen
begrafenis-crematie-regelen-etten-leur
Scroll naar boven