Marcia Stallen Uitvaarten

Een overlijden melden? Bel 06 242 66 206
24 uur per dag bereikbaar

Contact

Sinds 1 juni 2019 beschikken we over een eigen uitvaartcentrum, “Het Afscheidshuis”, waar je een hele fijne, lichte, huiselijke sfeer ervaart.
Er is één ruimte die in de praktijk vaak als 24-uurs kamer wordt gebruikt. Er zijn meer opbaarmogelijkheden in het pand dus kom gerust eens kijken of bel ons op om een antwoord op je vragen te krijgen.

Door Covid-19 is het tijdelijk niet mogelijk om een afscheidsbijeenkomst in Het Afscheidshuis te organiseren omdat we geen 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Normaal gesproken is dit wel mogelijk voor kleine gezelschappen van ongeveer 20 personen.

Sinds 2021 werken we exclusief samen met het Turfschip, Schipperstraat 2 in Etten-Leur, waar we een tweede opbaarlocatie namelijk De Rouwhuiskamer in De Schepenkamer hebben gerealiseerd. Het Turfschip beschikt over diverse ruimtes waar een afscheidsplechtigheid georganiseerd kan worden. Ook kan alles via livestream met andere mensen gedeeld worden. De catering is heel divers en daarin kan zelfs nu in Coronatijd voorzien worden. Kortom, bij het Turfschip treft u alles onder één dak aan.

Adresgegevens

Marcia Stallen Uitvaarten
Afscheidshuis / Uitvaartcentrum
Schoonhout 48
4872 ME Etten-Leur

Kvk nr.:

Contactformulier

Als je onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kun je ons ook bellen (06 242 66 206) of een mail sturen.

* Verplicht invulveld

begrafenis crematie regelen etten-leur rijsbergen
begrafenis crematie regelen etten-leur
betrouwbare uitvaart regelen etten-leur rijsbergen