Een overlijden melden?
24 uur per dag bereikbaar
Bel: 06 242 66 206

Een overlijden melden?  24 uur per dag bereikbaar. Bel: 06 242 66 206

Palliatieve zorg

palliatieve zorg etten-leur
Palliatieve zorg is zorg en ondersteuning gedurende de laatste levensfase. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan pijnbestrijding, thuiszorg, vrijwilligerszorg, psychosociale zorg, geestelijke ondersteuning, lotgenotencontact en meer.

Palliatieve zorg is zorg en ondersteuning gedurende de laatste levensfase. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan pijnbestrijding, thuiszorg, vrijwilligerszorg, psychosociale zorg, geestelijke ondersteuning, lotgenotencontact en meer.

Palliatieve fase

“Leven toevoegen aan dagen”

Nog een laatste keer naar zee, nog eenmaal het ouderlijk huis bezoeken of het natuurijs horen kraken. Stichting Ambulance Wens heeft in Nederland al ruim 6000 wensen van terminaal zieken in vervulling doen gaan. De oprichters zijn Kees Veldboer en zijn vrouw Ineke. Zij doen dit samen met de vrijwilligers, de verpleegkundigen, artsen en ambulancechauffeurs. En natuurlijk de patiënten en nabestaanden, want voor hen gaat de wensambulance op pad. Om ze een onvergetelijke dag te bezorgen, samen met hun dierbaren.

Ook een wens?

Er is geen wachtlijst, soms wordt een wens al vervuld op de dag dat hij binnenkomt. Stichting Ambulance Wens is telefonisch bereikbaar via 010 – 226 5516 of 06 – 125 599 99

Websites

www.watalsiknietmeerbeterword.nl

Voor wie?

Deze website is bestemd voor degenen die zelf of in hun directe omgeving te maken hebben met een levensbedreigende ziekte. De website geeft een uitgebreid overzicht van mogelijkheden van zorg en ondersteuning gedurende de laatste levensfase in de regio van het Netwerk Palliatieve Zorg.

Regio Netwerk Palliatieve Zorg

‘Er zijn’ als het er om gaat.

Sterven hoort, net als geboren worden, bij het leven. Dat is gemakkelijk gezegd. Maar wanneer u zelf of uw dierbare te horen heeft gekregen dat het einde nabij is, is dat zwaar.
U wilt samen het best mogelijke uit die laatste periode halen. De goed opgeleide vrijwilligers van VPTZ kunnen daarbij helpen. Ze bieden tijd, aandacht en ondersteuning aan degene die gaat sterven en diens naasten. Thuis en in hospices. De vrijwilligers zijn er voor u, als het er echt om gaat.
www.vptz.nl

Hospice Marianahof

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft.

San Francescolaan 5
4876 CV Etten-Leur
Info: Cliënten Service Bureau 0800 – 220 0 220 (gratis)
www.avoord.nl

Wil je dit bericht delen?

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Scroll naar boven