Een overlijden melden?
24 uur per dag bereikbaar
Bel: 06 242 66 206

Een overlijden melden?  24 uur per dag bereikbaar. Bel: 06 242 66 206

Leven doet iedereen op eigen wijze,
afscheid nemen eveneens...

Betrokken uitvaart / begrafenisondernemer Etten-Leur e.o.

Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam als begrafenis- of uitvaartondernemer in Etten-Leur en omstreken. Het Afscheidshuis / Uitvaartcentrum van Uitvaartverzorging Marcia Stallen Uitvaarten is gevestigd aan het Schoonhout 48 in Etten-Leur. In principe kun je hier 24 uur per dag terecht.

Uitvaartverzorging in Etten-Leur e.o.

Ons werkgebied is niet plaatsgebonden, we kunnen in welke plaats dan ook een uitvaart verzorgen.

Als het geen thuisopbaring betreft kunnen we gebruik maken van de faciliteiten van een uitvaartonderneming- of organisatie bij jou in de buurt. 
Wist je eigenlijk dat je de uitvaart kunt laten verzorgen door wie jij wil? Dat kan, ongeacht waar je verzekerd bent.

marcia-stallen-uitvaartcentrum-etten-leur

Altijd een uitvaart naar wens

Tegenwoordig kan en mag er heel veel en daar willen we dan ook graag met je in mee gaan. Wij zijn er immers voor jou en het geeft ons een fijn gevoel om er samen met jou en jullie als familie, voor jullie overledene een mooi afscheid van te maken.

Omdat er zoveel kan en mag komen we soms dingen tegen die jullie als familie zelf willen regelen of doen en ook dat kan; Marcia Stallen Uitvaarten levert maatwerk, het is jullie afscheid.

uitvaartondernemer Etten-leur

Persoonlijk

Het standaard beeld van een uitvaartondernemer met een gladgestreken gezicht en strak in het pak is in de afgelopen jaren gelukkig nogal veranderd. Er zijn heel veel uitvaartondernemers bij gekomen waardoor er meer diversiteit is. Heel fijn want zo kun je, mits de situatie dat toelaat, zoeken naar een uitvaartondernemer die bij jou past.

Ik draag geen kostuum en ik ben gewoon mezelf, altijd. Een kostuum kan afstand creëren wat ik zeker in een situatie als bij een overlijden van een dierbare niet plezierig vind. Ik kom bij je op een moment dat je kwetsbaar bent. Ik mag deel uitmaken van de intimiteit van de dood en daar hoort geen afstand bij. Slechts gepaste afstand. In de dagen waarin we naar het afscheid toewerken ontstaat er vaak een vertrouwensband. Ik ben er, ik luister, voel en zie en dat, samen met jouw wensen en die van je dierbare, vertaal ik naar een afscheid dat helemaal bij hem of haar past. Daarom is het steeds weer bijzonder.

Contact opnemen

Wil je meer informatie of wil je een kijkje nemen in het Afscheidshuis  / Uitvaartscentrum van Marcia Stallen Uitvaarten?  Neem gerust contact op om een afspraak te maken, de koffie staat klaar.

Marcia Stallen Uitvaartverzorging Etten-Leur Rijsbergen Breda
Scroll naar boven